Španska muha – sodobna verzija za sodobne ženske

Afrodiziak

Španska muha je imela nekoč negativen predznak, saj je veljala kot neke vrste seksualna droga, ki naj bi jo moški podtikali ženskam v želji po spolnih odnosih z njimi. Širile so se neverjetne zgodbice o tem, kako naj bi ženske pod vplivom te izgubile vso razsodnost, kar pa dejansko ne drži. Španska muha je afrodiziak, a vpliva na sluznico in prekrvavitev, vsekakor pa nima tako hudega učinka na um.

A pustimo špansko muho, kot so jo poznali nekoč. Z današnjo sodobno različico nima kaj veliko opravka, saj se je “naravna” španska muha uvrstila na seznam snovi, ki veljajo za strupene. Tisto, kar v trgovini z erotičnimi in seks pripomočki dobite danes, pa je sodoben afrodiziak, s katerim si ženske izboljšajo svoje spolno življenje in tako poskrbijo za več zadovoljstva v odnosu.

Španska muha pomaga, da čutite več

Španska muha - kapljiceKako španska muha deluje? Nekaj kapljic je potrebno zaužiti skupaj s pijačo ali kapniti pod jezik pred samim spolnim odnosom, včasih pol ure prej, včasih zgolj pet minut – odvisno od tega, katero verzijo španske muhe uporabljamo. Ko prične španska muha delovati, ženska začuti, da je bolj mokra, prav tako pa je na področju splovila in nožnice precej bolj občutljiva. Pri spolnosti torej tako bolj enostavno doseže vrhunec, kar pomeni, da je ta zanjo veliko bolj zadovoljiva. In le zakaj ne bi uživala “na polno”?

Španska muha pa ni nujno namenjena zgolj ženskam. Tudi na moške ima afrodizični učinek, zato ni prav nič narobe, če jo pred spolnim odnosom uporabita tako moški kot ženska. Lepše je lahko obema. Večina moških je ob dejstvu, da se lahko afrodiziak, poimenovan španska muha, uporablja tudi za njihov užitek, sprva kar presenečena, ko ga izkusijo, pa hitro ugotovijo, da jim je všeč.

Bi torej oba s partnerjem rada izboljšala spolnost ali se za vselej znebila nizke spolne sle in noro uživala v seksu? Potem zavijta v erotično trgovino ali jo poiščita nas spletu. Španska muha in tudi drugi stimulatorji in pripomočki vama lahko še kako spremenijo življenje med rjuhami.

Afrodiziak
Poppers za popestritev med rjuhami

Poppers je neformalni izraz, ki se uporablja za opis majhnih flašk, oz. steklenčk, ki vsebujejo tekočo kemikalijo, ponavadi amil nitrit. Te stekleničke so dobile ime “Poppers” zaradi zvokov steklenice, ki se ga sliši ob odprtju. Vsaka steklenica vsebuje majhno količino zelo hlapljive, bistre ali rumene tekočine, ki jo je mogoče …